Syltede sild med kartofler og dild

16. marts 2023 af .

Foto: columbus leth

Sild er virkelige en skøn fisk og er heldigvis mega billig! Er du ikke klar til sild, så servér tilbehøret til en stegt skrubbe eller lignende.

Ingredienser

Sådan gør du

Tænd ovnen på 175°. Kog sukker og eddike op i en lille gryde, til sukkeret er smeltet.
Tjek sildene for store ben, klip finnerne af, og krydr fiskene indvendigt med salt og peber.
Pil løget, og skær det i skiver. Læg sild og løg i et fad. Top med den varme lage, og dæk faldet til.
Bag sildene i ovnen i 8-10 minutter. Tag dem ud af ovnen, vend dem forsigtigt i lagen, og lad dem trække i 8-10 minutter på køkkenbordet.
Pil og hak æggene. Skyl purløg, og hak det fint.
Servér lune sild og løg med en smule lage, og top med plukket dild. Giv cremefraiche, kartofler og hakket æg til, og drys med purløg.

Tip!

Sildene kan holde sig i et par dage i lagen og smager skønt både kold eller varm.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar