Syltede rødløg med enebær og nelliker
4. februar 2020
af
Julie Hey.
Foto: Betina Hastoft
Syltede rødløg med enebær og nelliker er skønt tilbehør til f.eks. varm leverpostej, kogt skinke eller frikadeller. Prøv dem også i en hjemmelavet flæskestegssandwich sammen med tynde skiver af et sprødt og friskt æble.
Bemærk
Trækketid: Mindst natten over, gerne et par dage.
Ingredienser
Udstyr
Udstyr
1 sylteglas
Sådan gør du
Kom eddike, sukker, enebær, nelliker og peberkorn i en gryde, og kog under omrøring, til sukkeret smelter.
Snit rødløgene i tynde skiver, evt. på et mandolinjern.
Læg løgringene i et atamonskyllet sylteglas, og hæld eddiken over. Sæt låg på med det samme.
Lad løgene trække på køl natten over eller i et par dage.
Servér til leverpostej, kogt skinke, frikadeller eller flæskesteg.
Tip!
Hvis du ved, at de syltede løg skal spises inden for et par dage, kan du sagtens udelade Atamon.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk