Syltede rødbeder med stjerneanis
Hjemmesyltede rødbeder tager ikke lang tid at lave, og så smager de meget bedre end de fleste købe-udgaver. Du kan lege med krydderierne efter din egen smag. Lagen her er mørk og ”varmt” krydret. Husk at skolde glassene godt.
![Syltede rødbeder med stjerneanis](https://spisbedre-production-app.imgix.net/images/recipes/syltede-rodbeder_1425.jpg?auto=format&ar=655%3A500&fit=crop&crop=focalpoint&fp-x=0.5&fp-y=0.417236328125&fp-z=1)
0-30 min.
(0)
October 27, 2020 af Susanne PalmqvistFoto: AOP
Ingredienser
glas
Udstyr
- to sylteglas
Sådan gør du
Næringsindhold
Allergener
Kostretning
Bedøm denne opskrift
Vælg det ønskede antal stjerner
Se også: Nem basisopskrift på syltede rødbeder
Powered by Froala Editor