Syltede rødbeder med stjerneanis
28. oktober 2020
af
Susanne Palmqvist.
Foto: AOP
Hjemmesyltede rødbeder tager ikke lang tid at lave, og så smager de meget bedre end de fleste købe-udgaver. Du kan lege med krydderierne efter din egen smag. Lagen her er mørk og ”varmt” krydret. Husk at skolde glassene godt.
Ingredienser
Udstyr
to sylteglas
Sådan gør du
Kog rødbederne helt møre med skallen på i saltet vand. Køl dem af i koldt vand, og gnid skrællen af. Skær dem i skiver.
Hæld alle ingredienserne til lagen i en gryde, og bring det i kog. Lad det koge i 10 minutter.
Pil hvidløgene, og skær dem i både eller tykke skiver. Kom dem i lagen i 1 minut.
Skold glassene (evt. med lidt Atamon i),og læg først rødbedeskiverne ned i (brug en skoldet pincet eller gaffel). Hæld den varme lage over til sidst. Den skal dække helt.
Luk glassene. Stil dem et koldt sted, og vent 1 uge med at spise dem.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk
Se også: Nem basisopskrift på syltede rødbeder
Powered by Froala Editor