Syltede rødbeder med kanel og sennepsfrø

Hjemmesyltede rødbeder smager skønt. I denne version er de krydret med kanel og sennepsfrø – helt perfekte på leverpostejsmadden eller som tilbehør til aftensmaden.

Syltede rødbeder med kanel og sennepsfrø
0-30 min.

(0)

January 25, 2019 af Emma MartinyFoto: Winnie Methmann
Bemærk:Trækketid: Mindst 2 døgn.

Ingredienser

glas

Udstyr

  • 1 stort sylteglas med låg

Sådan gør du

Tip!

Skyl sylteglasset i atamonvand, inden du hælder rødbederne i. Så forlænges holdbarheden. Uåbnet kan rødbederne holde sig 3-6 måneder, og efter åbning er holdbarheden ca. 1 måned. Kassér rødbederne, hvis lagen bliver uklar.

Bedøm denne opskrift

Vælg det ønskede antal stjernerDu gav 0 stjernerGiv 0 stjernerÆndre til 0 stjerner

Måske du også kan li'