Syltede radiser

2. september 2021 af .

Foto: Peter Kam

Kan du lide syltede grøntsager, bliver du vild med disse syltede radiser. Servér dem som en syrlig snack til sommerens grill, eller brug dem i en frisk salat.

Bemærk
Trækketid: Mindst 1 døgn.

Ingredienser

Sådan gør du

Rens radiserne, og skær dem i skiver eller kvarter. Læg radiserne i et glas.
Kog vand, eddike og sukker i en gryde. Rør rundt, indtil sukkeret er opløst.
Hæld væsken over radiserne i glasset.
Tilsæt salt, peber og sennepsfrø.
Lad radiserne trække i køleskabet i mindst 1 døgn. Spis radiserne i salat eller som tilbehør til maden.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar