Syltede radiser
2. september 2021
af
Linn Grubbström.
Foto: Peter Kam
Kan du lide syltede grøntsager, bliver du vild med disse syltede radiser. Servér dem som en syrlig snack til sommerens grill, eller brug dem i en frisk salat.
Bemærk
Trækketid: Mindst 1 døgn.
Ingredienser
Sådan gør du
Rens radiserne, og skær dem i skiver eller kvarter. Læg radiserne i et glas.
Kog vand, eddike og sukker i en gryde. Rør rundt, indtil sukkeret er opløst.
Hæld væsken over radiserne i glasset.
Tilsæt salt, peber og sennepsfrø.
Lad radiserne trække i køleskabet i mindst 1 døgn. Spis radiserne i salat eller som tilbehør til maden.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk