Syltede pærer med karamelflødeskum
17. juli 2018
af
Timm Vladimir.
Foto: Columbus Leth
Syltede pærer er en skøn dessert, der vil vække gode minder hos de fleste. Her er de serveret med en lækker karamelflødeskum og citronverbena på toppen.
Ingredienser
Sådan gør du
Skræl pærerne. Skær citron i skiver. Skræl og hak ingefær groft. Bring vand, sukker, ingefær, kanelstang og citronskiver i kog i en gryde.
Læg pærerne i, og lad dem koge i ca. 10 minutter under låg. Lad dem trække i gryden i ca. 10 minutter, til de er møre.
Lad pærerne køle af.
Pisk double cream til skum, og vend halvdelen af dulce de leche i.
Anret pærerne med karamelskum, og træk striber af dulce de leche hen over karamelskummet. Pynt med citronverbena.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk