Syltede østershatte
19. marts 2021
af
Linn Grubbström.
Foto: Martin Tanggaard
Syltede svampe er det perfekte tilbehør – uanset om du har plukket svampene selv eller fundet dem i supermarkedets grøntafdeling. Pift din hovedret eller leverpostejmad op.
Bemærk
Køletid: 1 døgn.
Ingredienser
Sådan gør du
Rens og skær svampene i mindre stykker.
Varm en pande med olie, og steg svampene i 3 minutter.
Skær løget i skiver.
Varm eddike, vand og sukker i en gryde. Rør rundt, indtil sukkeret er opløst.
Hæld svampene, løg, timian, peberkorn og væsken i et glas, og opbevar det i køleskab.
Lad svampene trække i mindst 1 døgn. Servér svampene sammen med f.eks. leverpostej eller svinemørbrad.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk