Syltede østershatte

19. marts 2021 af .

Foto: Martin Tanggaard

Syltede svampe er det perfekte tilbehør – uanset om du har plukket svampene selv eller fundet dem i supermarkedets grøntafdeling. Pift din hovedret eller leverpostejmad op.

Bemærk
Køletid: 1 døgn.

Ingredienser

Sådan gør du

Rens og skær svampene i mindre stykker.
Varm en pande med olie, og steg svampene i 3 minutter.
Skær løget i skiver.
Varm eddike, vand og sukker i en gryde. Rør rundt, indtil sukkeret er opløst.
Hæld svampene, løg, timian, peberkorn og væsken i et glas, og opbevar det i køleskab.
Lad svampene trække i mindst 1 døgn. Servér svampene sammen med f.eks. leverpostej eller svinemørbrad.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar