Syltede hvide asparges
17. maj 2023
af
Camilla Biesbjerg Markussen.
Foto: Peter Kam
Lav endelig en større portion af de syltede asparges, når du alligevel er i gang. De kan holde sig i op til 6 måneder, hvis du sørger for at skylle glasset i Atamon.
Bemærk
Trækketid: Mindst 1 uge
Ingredienser
Sådan gør du
Vask sylteglasset, og skold det omhyggeligt med kogende vand.
Knæk de nederste træede ender af aspargesene. Skræl de hvide asparges forsigtigt fra lige under hovedet og ned mod enden. Skær dem i passende stykker, som passer til dit sylteglas.
Kog vand, eddike, sukker og peberkorn op i en gryde, til sukkeret er opløst.
Læg aspargesene i sylteglasset, og hæld syltelagen over, så det dækker. Luk glasset til, og sæt straks på køl. Opbevar mørkt og køligt i mindst 1 uge før servering.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk