Syltede figner

10. marts 2021 af .

Foto: Columbus Leth

Brug de søde figner i karamel som tilbehør til en god ost eller sammen med en kugle vaniljeis til dessert.

Ingredienser

Sådan gør du

Smelt sukkeret på en pande, til det bliver mørk karamel. Hæld balsamico på panden, og lad det simre et par minutter, til den skrappeste eddikeduft har fortaget sig.
Tilsæt vand, figner og timian, og lad det simre under låg i et kvarter. Drys med salt, og lad blandingen trække i gryden i 30 minutter.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar