Syltede figner
10. marts 2021
af
Timm Vladimir.
Foto: Columbus Leth
Brug de søde figner i karamel som tilbehør til en god ost eller sammen med en kugle vaniljeis til dessert.
Ingredienser
Sådan gør du
Smelt sukkeret på en pande, til det bliver mørk karamel. Hæld balsamico på panden, og lad det simre et par minutter, til den skrappeste eddikeduft har fortaget sig.
Tilsæt vand, figner og timian, og lad det simre under låg i et kvarter. Drys med salt, og lad blandingen trække i gryden i 30 minutter.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk