Syltede chilier og peberfrugter
3. oktober 2022
af
Pernille Hoffmann Køppen.
Foto: Pernille Hoffmann/Hoffmann Studio
Syltede chilier og peberfrugter er perfekte i wraps, sandwich eller på pizza. De kan også bruges som spicy tilbehør til karryretter.
Ingredienser
Sådan gør du
Skyl chilierne, og skær dem i små tern. Skyl peberfrugten, og skær den i små tern. Pil rødløg og hvidløg, og hak begge dele fint.
Bland alle grøntsagerne i en skål, og fordel dem i 2 skoldede sylteglas.
Kog vand, eddike og krydderier i en gryde i et par minutter, og hæld lagen over grøntsagerne i sylteglassene.
Læg låg på, og lad grøntsagerne hvile på køl indtil servering.
Tip!
Skal de syltede chilier gemmes i flere uger, er det en god idé at skylle sylteglassene i lidt atamon inden chilier og lage hældes i.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk