Syltede chilier og peberfrugter

3. oktober 2022 af .

Foto: Pernille Hoffmann/Hoffmann Studio

Syltede chilier og peberfrugter er perfekte i wraps, sandwich eller på pizza. De kan også bruges som spicy tilbehør til karryretter.

Ingredienser

Sådan gør du

Skyl chilierne, og skær dem i små tern. Skyl peberfrugten, og skær den i små tern. Pil rødløg og hvidløg, og hak begge dele fint.
Bland alle grøntsagerne i en skål, og fordel dem i 2 skoldede sylteglas.
Kog vand, eddike og krydderier i en gryde i et par minutter, og hæld lagen over grøntsagerne i sylteglassene.
Læg låg på, og lad grøntsagerne hvile på køl indtil servering.

Tip!

Skal de syltede chilier gemmes i flere uger, er det en god idé at skylle sylteglassene i lidt atamon inden chilier og lage hældes i.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar