Syltede chilier

Har du en masse chilier liggende, kan du sylte dem for at forlænge holdbarheden. De syltede chilier får en sød og stærk smag, der smager skønt i i sandwiches, til grillmad eller som smagsgiver i dressinger og marinader.

Bemærk
Trækketid: 1 uge.

Ingredienser

Sådan gør du

Varm eddike, vand, sukker og salt op i en gryde, indtil sukker og salt er opløst.
Skyl chilierne, og prik dem 4-5 gange hver med en tandstik.
Pak dem tæt i et sylteglas, hæld den varme syltevæske over, og luk glasset.
Lad det hele køle af på køkkenbordet natten over, og sæt glasset i køleskabet bagefter.
Det er bedst, at chilierne får lov at trække en uges tid, før du spiser dem.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
8. oktober 2019 af .

Foto: Line Falck Christensen

Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar