Syltede agurker
1. august 2022
af
Camilla Biesbjerg Markussen.
Foto: Peter Kam
Syltede agurker er klassisk og godt og altid et hit til frikadeller, hakkebøffer eller på smørrebrød.
Bemærk
Trækketid: Mindst 2 timer
Ingredienser
Sådan gør du
Skyl agurken, og skær den i tynde skiver.
Læg agurkeskiverne i et skoldet glas sammen med sennepskorn.
Kog sukker, salt, vand og eddike op i en gryde, til sukkeret er opløst.
Tag gryden fra varmen, og hæld eddikelagen over agurkerne i glasset.
Læg låg på glasset, og sæt agurkerne på køl i mindst 2 timer før servering.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk