Syltede agurker

1. august 2022 af .

Foto: Peter Kam

Syltede agurker er klassisk og godt og altid et hit til frikadeller, hakkebøffer eller på smørrebrød.

Bemærk
Trækketid: Mindst 2 timer

Ingredienser

Sådan gør du

Skyl agurken, og skær den i tynde skiver.
Læg agurkeskiverne i et skoldet glas sammen med sennepskorn.
Kog sukker, salt, vand og eddike op i en gryde, til sukkeret er opløst.
Tag gryden fra varmen, og hæld eddikelagen over agurkerne i glasset.
Læg låg på glasset, og sæt agurkerne på køl i mindst 2 timer før servering.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar