Syllabub med friske hindbær
10. august 2018
af
Marie Melchior.
Foto: Line Falck
En traditionel engelsk dessert med Amaretto, fløde og hindbær, der kan spores helt tilbage til 1600-tallet. Den er meget hurtig at lave, og den smager forrygende!
Ingredienser
Sådan gør du
Rør sukker, appelsinsaft og Amaretto sammen i en stor skål, til sukkeret er opløst. Tilsæt fløden.
Pisk blandingen til en blød og luftig creme. Cremen bliver mere luftig, hvis du bruger et piskeris frem for en elpisker.
Fordel hindbærrene i afkølede glas (gem lidt til pynt).
Hæld cremen ovenpå, og sæt glassene på køl, til de skal serveres.
Pynt med flere hindbær, og servér gerne med en kop stærk kaffe til.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk