Sweet potato-fries med chilimayonnaise

2. april 2020 af .

Foto: Columbus Leth

Den dejlige sødme i kartoflerne får et godt spark af chilimayoen, og det klæder begge dele. Servér dem til en god bøf, en burger, eller bare som en skøn snack.

Ingredienser

Sådan gør du

Tænd ovnen på 180°.
Skræl de søde kartofler, og skær dem i stave. Vend først stavene med majsstivelse, røget paprika, salt og peber, og derefter med olie.
Fordel dem på en bageplade beklædt med bagepapir, og bag dem i ovnen i 35 minutter, til de er sprøde og har taget farve.
Rør mayonnaise med sriracha, og smag til med citronskal og -saft. Servér den til de varme fries, og pynt med persille.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar