Sweet potato-fries med chilimayonnaise
2. april 2020
af
Timm Vladimir.
Foto: Columbus Leth
Den dejlige sødme i kartoflerne får et godt spark af chilimayoen, og det klæder begge dele. Servér dem til en god bøf, en burger, eller bare som en skøn snack.
Ingredienser
Sådan gør du
Tænd ovnen på 180°.
Skræl de søde kartofler, og skær dem i stave. Vend først stavene med majsstivelse, røget paprika, salt og peber, og derefter med olie.
Fordel dem på en bageplade beklædt med bagepapir, og bag dem i ovnen i 35 minutter, til de er sprøde og har taget farve.
Rør mayonnaise med sriracha, og smag til med citronskal og -saft. Servér den til de varme fries, og pynt med persille.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk