Sweet chili chicken med mangoris
1. juni 2021
af
Line Holt Nielsen.
Foto: Betina Hastoft
Prøv at svøbe kylling i en marinade, der er sød og stærk i perfekt balance, og servér en frisk rissalat med knasende spidskål og bløde stykker af mango til.
Ingredienser
Sådan gør du
Skær kylling i mundrette stykker, og brun dem på alle sider ved høj varme i lidt olivenolie.
Udrør majsstivelse i vand, og bland det med chilisauce, soja, salt og peber. Hæld saucen på panden sammen med sesamfrø, og lad det simre ved middel varme i 10 minutter.
Servér kyllingen med mangosalat, og fordel strimlet mynte over retten
Kog ris efter pakkens anvisning
Snit spidskål i strimler og skær mangoen i tern. Vend dem med ris og chilisauce
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk