Sweet chili chicken med mangoris

1. juni 2021 af .

Foto: Betina Hastoft

Prøv at svøbe kylling i en marinade, der er sød og stærk i perfekt balance, og servér en frisk rissalat med knasende spidskål og bløde stykker af mango til.

Ingredienser

Sådan gør du

Skær kylling i mundrette stykker, og brun dem på alle sider ved høj varme i lidt olivenolie.
Udrør majsstivelse i vand, og bland det med chilisauce, soja, salt og peber. Hæld saucen på panden sammen med sesamfrø, og lad det simre ved middel varme i 10 minutter.
Servér kyllingen med mangosalat, og fordel strimlet mynte over retten
Kog ris efter pakkens anvisning
Snit spidskål i strimler og skær mangoen i tern. Vend dem med ris og chilisauce

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar