Svinemørbrad på grill med krydret fyld
1. juni 2018
af
Marie Melchior.
Foto: Betina Hastoft
Giv mørbraden ekstra smag ved at fylde den med en krydret ricottablanding. Denne svinemørbrad er saftig og smagfuld!
Bemærk
Mørbraden er nemmere at skære tyndt, når den ikke er helt varm, og den smager lige så godt lun.
Ingredienser
Udstyr
kødsnor
Sådan gør du
Skær hver mørbrad op på langs uden at skære helt igennem. Skær flere snit på langs inde i mørbraden, så kødet kan flades ud.
Riv skallen af citronen. Rør ricotta sammen med presset hvidløg, fintrevet citronskal, hakkede krydderurter og hakkede oliven.
Fordel ricottablandingen i en lang stribe i midten af hver mørbrad, og krydr med salt og peber.
Rul og snør mørbraden sammen med kødsnor, og pensl overfladen med olie.
Steg mørbraderne på en varm havegrill i 20-25 minutter – vend dem jævnligt.
Lad kødet hvile tildækket på et skærebræt i 10 minutter. Fjern kødsnoren, og skær mørbraderne i tynde, pæne skiver.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk