Svinemørbrad og sprøde grøntsager med birkes

Svinemørbrad er en sand klassiker, her serveret med sprøde grøntsager. Hvis vejret er godt, kan kødet grilles.

Ingredienser

Sådan gør du

Skær mørbraden i 4 cm tykke medaljoner. Krydr med salt og peber.
Steg dem i lidt olie på en (grill)pande i 4-5 minutter på hver side ved moderat varme, til de er gennemstegte.
Flæk agurken, fjern kernerne, og skær den i skiver. Skær peberfrugt i stave og radiser i skiver på langs. Hak dild og purløg.
Vend de snittede grøntsager og hakkede krydderurter i en skål med birkes og olie. Smag til med salt og peber.
Top salaten med smuldret feta.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
1. juni 2018 af .

Foto: Betina Hastoft

Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar