Annonce
Svinemørbrad og sprøde grøntsager med birkes
1. juni 2018
af
Annonce.
Foto: Annonce
Se også: Sprød og saftig indbagt mørbrad
Ingredienser
Sådan gør du
Skær mørbraden i 4 cm tykke medaljoner. Krydr med salt og peber.
Steg dem i lidt olie på en (grill)pande i 4-5 minutter på hver side ved moderat varme, til de er gennemstegte.
Flæk agurken, fjern kernerne, og skær den i skiver. Skær peberfrugt i stave og radiser i skiver på langs. Hak dild og purløg.
Vend de snittede grøntsager og hakkede krydderurter i en skål med birkes og olie. Smag til med salt og peber.
Top salaten med smuldret feta.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk