Annonce

Svinemørbrad og sprøde grøntsager med birkes

Svinemørbrad er en sand klassiker, her serveret med sprøde grøntsager. Hvis vejret er godt, kan kødet grilles.

Svinemørbrad og sprøde grøntsager med birkes
0-30 min.

(0)

31. maj 2018 af AnnonceFoto: Betina Hastoft

Ingredienser

personer
svinemørbrad
600 g
salt
peber
smagsneutral olie til stegning
1 spsk.

Sprøde grøntsager

agurker
1
grøn peberfrugter
1
radiser
1 bundter
frisk dild
1 bundter
purløg
1 bundter
birkes
3 spsk.
olivenolie
6 spsk.
salt
peber
feta
100 g

Sådan gør du

Skær mørbraden i 4 cm tykke medaljoner. Krydr med salt og peber.
Steg dem i lidt olie på en (grill)pande i 4-5 minutter på hver side ved moderat varme, til de er gennemstegte.

Sprøde grøntsager

Flæk agurken, fjern kernerne, og skær den i skiver. Skær peberfrugt i stave og radiser i skiver på langs. Hak dild og purløg.
Vend de snittede grøntsager og hakkede krydderurter i en skål med birkes og olie. Smag til med salt og peber.
Top salaten med smuldret feta.

Bedøm denne opskrift

Vælg det ønskede antal stjernerDu gav 0 stjernerGiv 0 stjernerÆndre til 0 stjerner

Måske du også kan li'