Annonce
Svinemørbrad og sprøde grøntsager med birkes
Svinemørbrad er en sand klassiker, her serveret med sprøde grøntsager. Hvis vejret er godt, kan kødet grilles.

0-30 min.
(0)
31. maj 2018 af AnnonceFoto: Betina Hastoft
Se også: Sprød og saftig indbagt mørbrad
Ingredienser
personer
- svinemørbrad
- 600 g
- salt
- peber
- smagsneutral olie til stegning
- 1 spsk.
Sprøde grøntsager
- agurker
- 1
- grøn peberfrugter
- 1
- radiser
- 1 bundter
- frisk dild
- 1 bundter
- purløg
- 1 bundter
- birkes
- 3 spsk.
- olivenolie
- 6 spsk.
- salt
- peber
- feta
- 100 g
Sådan gør du
Skær mørbraden i 4 cm tykke medaljoner. Krydr med salt og peber.
Steg dem i lidt olie på en (grill)pande i 4-5 minutter på hver side ved moderat varme, til de er gennemstegte.
Sprøde grøntsager
Flæk agurken, fjern kernerne, og skær den i skiver. Skær peberfrugt i stave og radiser i skiver på langs. Hak dild og purløg.
Vend de snittede grøntsager og hakkede krydderurter i en skål med birkes og olie. Smag til med salt og peber.
Top salaten med smuldret feta.
Næringsindhold
Allergener
Kostretning
Bedøm denne opskrift
Vælg det ønskede antal stjerner