Svinemørbrad med ris
1. juni 2018
af
Camilla Zarah Lawes.
Foto: Betina Hastoft
Svinemørbrad i asiatiske klæder serveret med ingefærris – måske en ny hverdagsfavorit?
Ingredienser
Sådan gør du
Skyl risene i koldt vand, og afdryp.
Pil og hak løget, og steg det let i olie i en gryde. Tilsæt skrællet ingefær, salt, nelliker og kardemommekapsler.
Vend risene i, hæld vand over, og kog op. Kog risene under låg ved svag varme i 15 minutter, og lad dem herefter trække i gryden i 15 minutter under låg.
Brun mørbraderne i olie på en pande. Krydr med salt og peber, og steg dem færdige på panden ved svag varme.
Skræl ingefæren, og riv ingefær og hvidløg fint. Bland med finthakket chili, fiskesauce, sukker og fiskpresset limesaft.
Rens og snit forårsløg. Skyl slikærter, og skær i dem skrå skiver.
Skær mørbraderne i skiver, hæld nam jim-dressing over, og drys med forårsløg og ærter. Servér med ingefærris.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk