Svinemørbrad med pesto, chili og parmaskinke
28. august 2020
af
Camilla Biesbjerg Markussen.
Foto: Betina Hastoft
Mørt kød med masser af smag fra både pesto, chili og parmaskinke. Steg det i ovnen, eller grill det på havegrillen.
Ingredienser
Sådan gør du
Afpuds svinemørbraderne.
Bred 4 skiver parmaskinke ud på et skærebræt, så skiverne overlapper hinanden en smule. Læg en mørbrad oven på, og smør kødet med grøn pesto og chilisauce. Krydr med salt og peber, og pak mørbraden ind i skinken. Gentag med den næste mørbrad på samme måde.
Tænd ovnen på 200°. Læg mørbraderne på en bageplade med bagepapir, og bag dem i ovnen i 25-30 minutter, til de er gennemstegte. Skær dem i skiver, og anret dem på et fad. Servér evt. med en blandet salat.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk