Svinemørbrad med mandler og bulgursalat
Svinemørbraden får den lækreste sprøde overflade, når den rulles i hakkede mandler, inden den steges.

0-30 min.
(2)
31. maj 2018 af Camilla Zarah LawesFoto: Betina Hastoft
Bemærk:Ovntid: Ca. 20 minutter.
Ingredienser
personer
- usprøjtet citroner
- 1
- afpudsede svinemørbrader
- 2
- olivenolie til stegning
- 1 spsk.
- mandler
- 100 g
- salt
- peber
Bulgursalat
- bulgur
- 3 dl
- agurker
- 1
- mangoer
- 1
- friske røde chilier
- 1
- frisk koriander
- 1 bundter
Honningdressing
- olivenolie
- ½ dl
- honning
- 1 spsk.
- citronsaft
- 1 spsk.
- salt
- peber
Sådan gør du
Tænd ovnen på 175º.
Riv skallen af citronen. Brun mørbraderne i olie på en pande. Rul dem i en blanding af finthakkede mandler, revet citronskal, salt og peber. Læg dem i et ovnfad, og steg dem færdige i ovnen i ca. 20 minutter. Tag dem ud af ovnen, når de er netop gennemstegte, og lad dem hvile i 5 minutter.
Bulgursalat
Tilbered bulguren som anvist på pakken. Skyl agurken, flæk den på langs, og fjern de våde kerner med en teske. Skær agurken i små tern.
Skræl mangoen, og skær den i små tern. Rens chilien, og hak den fint. Hak korianderen. Vend den afkølede bulgur sammen med agurk, mango, chili og koriander.
Honningdressing
Rør olie, honning og citronsaft sammen, og krydr med salt og peber. Vend dressingen i bulgursalaten.
Servering
Skær mørbraderne i 1 cm tykke skiver, og server med bulgursalat som tilbehør.
Næringsindhold
Allergener
Kostretning
Bedøm denne opskrift
Vælg det ønskede antal stjerner