Svinemørbrad med mandler og bulgursalat

Svinemørbraden får den lækreste sprøde overflade, når den rulles i hakkede mandler, inden den steges.

Svinemørbrad med mandler og bulgursalat
0-30 min.

(2)

31. maj 2018 af Camilla Zarah LawesFoto: Betina Hastoft
Bemærk:Ovntid: Ca. 20 minutter.

Ingredienser

personer
usprøjtet citroner
1
afpudsede svinemørbrader
2
olivenolie til stegning
1 spsk.
mandler
100 g
salt
peber

Bulgursalat

bulgur
3 dl
agurker
1
mangoer
1
friske røde chilier
1
frisk koriander
1 bundter

Honningdressing

olivenolie
½ dl
honning
1 spsk.
citronsaft
1 spsk.
salt
peber

Sådan gør du

Tænd ovnen på 175º.
Riv skallen af citronen. Brun mørbraderne i olie på en pande. Rul dem i en blanding af finthakkede mandler, revet citronskal, salt og peber. Læg dem i et ovnfad, og steg dem færdige i ovnen i ca. 20 minutter. Tag dem ud af ovnen, når de er netop gennemstegte, og lad dem hvile i 5 minutter.

Bulgursalat

Tilbered bulguren som anvist på pakken. Skyl agurken, flæk den på langs, og fjern de våde kerner med en teske. Skær agurken i små tern.
Skræl mangoen, og skær den i små tern. Rens chilien, og hak den fint. Hak korianderen. Vend den afkølede bulgur sammen med agurk, mango, chili og koriander.

Honningdressing

Rør olie, honning og citronsaft sammen, og krydr med salt og peber. Vend dressingen i bulgursalaten.

Servering

Skær mørbraderne i 1 cm tykke skiver, og server med bulgursalat som tilbehør.

Bedøm denne opskrift

Vælg det ønskede antal stjernerDu gav 0 stjernerGiv 0 stjernerÆndre til 0 stjerner

Måske du også kan li'