Svinemørbrad med mandler og bulgursalat

1. juni 2018 af .

Foto: Betina Hastoft

Svinemørbraden får den lækreste sprøde overflade, når den rulles i hakkede mandler, inden den steges.

Bemærk
Ovntid: Ca. 20 minutter.

Ingredienser

Sådan gør du

Tænd ovnen på 175º.
Riv skallen af citronen. Brun mørbraderne i olie på en pande. Rul dem i en blanding af finthakkede mandler, revet citronskal, salt og peber. Læg dem i et ovnfad, og steg dem færdige i ovnen i ca. 20 minutter. Tag dem ud af ovnen, når de er netop gennemstegte, og lad dem hvile i 5 minutter.
Tilbered bulguren som anvist på pakken. Skyl agurken, flæk den på langs, og fjern de våde kerner med en teske. Skær agurken i små tern.
Skræl mangoen, og skær den i små tern. Rens chilien, og hak den fint. Hak korianderen. Vend den afkølede bulgur sammen med agurk, mango, chili og koriander.
Rør olie, honning og citronsaft sammen, og krydr med salt og peber. Vend dressingen i bulgursalaten.
Skær mørbraderne i 1 cm tykke skiver, og server med bulgursalat som tilbehør.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar