Svinemørbrad med korianderdressing
27. oktober 2020
af
Gitte Heidi Rasmussen.
Foto: Betina Hastoft
Koriander er en krydderurt, der med sin markante duft og smag deler vandene, måske fordi mange kun kender den i frisk form. Brug i stedet krydderiet i en marinade til svinemørbraden og i en blendet dressing som i denne asiatisk-inspirerede opskrift, og oplev koriander på en ny måde.
Ingredienser
Sådan gør du
Vend kødet i en marinade af ingefær, knust hvidløg, finthakket chili, koriander, citronsaft, fiskesauce og sesamolie.
Steg eller grill kødet i ca. 15 minutter ved middel varme.
Vend kødet nogle gange under stegningen eller grilningen.
Blend koriander fint sammen med citronsaft, chili, fiskesauce, sesamolie, olie og sukker til en dressing.
Smag evt. dressingen til med ingredienserne.
Snit spidskålen fint, skær grønkålen i grove stykker, og bland det hele sammen til en salat.
Servér mørbraden skåret i skiver med kålsalat, korianderdressing og naanbrød, ris eller nudler til.
Tip!
Du kan sagtens lave korianderdressingen dagen i forvejen og opbevare den tildækket i køleskabet.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk