Svinemørbrad med gratinerede grøntsager
Grøntsager bagt i ovnen sammen med fløde og ost er en genial tøm grøntsagsskuffen-ret. I opskriften foreslår vi porrer i store stykker og knoldselleri og gulerødder i små tern, men de fleste slags grøntsager kan bruges. Prøv f.eks. store stykker af broccoli eller blomkål drysset med små stykker rødbede, pastinak eller hvidkål.
![Svinemørbrad med gratinerede grøntsager](https://spisbedre-production-app.imgix.net/images/recipes/svinemorbrad-med-gratinerede-grontsager_10679.jpg?auto=format&ar=655%3A500&fit=crop&crop=focalpoint&fp-x=0.49999999999999994&fp-y=0.6059519712424394&fp-z=1.0000000000000002)
0-30 min.
(0)
June 22, 2021 af Line Holt NielsenFoto: Betina Hastoft
Ingredienser
personer
Sådan gør du
Næringsindhold
Allergener
Kostretning
Bedøm denne opskrift
Vælg det ønskede antal stjerner