Svinemørbrad med fuldkornspasta, feta og avocado
19. juni 2018
af
Camilla Zarah Lawes.
Foto: Columbus Leth
Svinemørbrad er et forholdsvist billigt stykke kød, og det kan tilberedes på utallige måder. Her bliver det stegt og serveret med pasta, edamamebønner og feta.
Ingredienser
Sådan gør du
Fjern sener og fedt fra kødet.<br />
Brun mørbraden i olie på en pande, til den er flot lysebrun på alle sider. Krydr med salt og peber, og læg den på en bageplade beklædt med bagepapir.
Steg mørbraden i en 180° varm ovn i ca. 12 minutter. Lad den hvile i 6 minutter, inden den skæres i skiver.
Hæld kogende vand over edamamebønnerne i en skål, og lad dem stå i 3 minutter. Hæld vandet fra gennem en sigte, og krydr med salt.
Kog pasta efter anvisningen på pakken, og vend den varme pasta sammen med olie og edamamebønner. Smuldr feta henover, og drys med mynteblade.
Skræl agurken, og skær den i store stykker. Halvér avocadoerne, og fjern stenen.
Dryp avocadoerne med olie, drys med sesamfrø, og krydr med salt og peber.
Servér det grønne tilbehør til pastaen og svinemørbrad i skiver, evt. med citronbåde ved siden af.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk