Svinemørbrad med bacon og æblefyld
Mør og saftig svinemørbrad fyldt med syrlige æbler, der giver masser af smag. Vikl bacon rundt om mørbraden, så den får en sprød og smagfuld skorpe.

0-30 min.
(2)
13. juli 2020 af Skovdal NordicFoto: Skoval Nordic
Ingredienser
personer
- svinemørbrad
- 1200 g
- salt
- 2 tsk.
- æbler
- 2
- bøgehatte
- 100 g
- smør til stegning
- 25 g
- bacon
- 300 g
Sådan gør du
Afpuds mørbraden. Skær en dyb lomme i den på langs og helt ud til kanterne. Gnid den med salt.
Tænd ovnen på 180°. Skyl æbler og svampe. Skær æblerne i små tern. Steg æbler og svampe i smør på en pande.
Læg de stegte æbler og svampe ind i lommen på mørbraden, og pak den ind i bacon, så fyldet holdes på plads.
Læg mørbraden i et fad eller på en bradepande, og steg den i ovnen i ca. 30 minutter, til baconen er sprød, og kødet er mørt.
Skær kødet i skiver inden servering.
Næringsindhold
Allergener
Kostretning
Bedøm denne opskrift
Vælg det ønskede antal stjerner
Se også: Sprød og saftig indbagt svinemørbrad