Svinemørbrad med bacon og æblefyld
13. juli 2020
af
Skovdal Nordic.
Foto: Skoval Nordic
Mør og saftig svinemørbrad fyldt med syrlige æbler, der giver masser af smag. Vikl bacon rundt om mørbraden, så den får en sprød og smagfuld skorpe.
Ingredienser
Sådan gør du
Afpuds mørbraden. Skær en dyb lomme i den på langs og helt ud til kanterne. Gnid den med salt.
Tænd ovnen på 180°. Skyl æbler og svampe. Skær æblerne i små tern. Steg æbler og svampe i smør på en pande.
Læg de stegte æbler og svampe ind i lommen på mørbraden, og pak den ind i bacon, så fyldet holdes på plads.
Læg mørbraden i et fad eller på en bradepande, og steg den i ovnen i ca. 30 minutter, til baconen er sprød, og kødet er mørt.
Skær kødet i skiver inden servering.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk
Se også: Sprød og saftig indbagt svinemørbrad