Svinemørbrad med bacon og æblefyld

Mør og saftig svinemørbrad fyldt med syrlige æbler, der giver masser af smag. Vikl bacon rundt om mørbraden, så den får en sprød og smagfuld skorpe.

Svinemørbrad med bacon og æblefyld
0-30 min.

(2)

13. juli 2020 af Skovdal NordicFoto: Skoval Nordic

Ingredienser

personer
svinemørbrad
1200 g
salt
2 tsk.
æbler
2
bøgehatte
100 g
smør til stegning
25 g
bacon
300 g

Sådan gør du

Afpuds mørbraden. Skær en dyb lomme i den på langs og helt ud til kanterne. Gnid den med salt.
Tænd ovnen på 180°. Skyl æbler og svampe. Skær æblerne i små tern. Steg æbler og svampe i smør på en pande.
Læg de stegte æbler og svampe ind i lommen på mørbraden, og pak den ind i bacon, så fyldet holdes på plads.
Læg mørbraden i et fad eller på en bradepande, og steg den i ovnen i ca. 30 minutter, til baconen er sprød, og kødet er mørt.
Skær kødet i skiver inden servering.

Bedøm denne opskrift

Vælg det ønskede antal stjernerDu gav 0 stjernerGiv 0 stjernerÆndre til 0 stjerner

Måske du også kan li'