Svinemørbrad i wok med sukkerærter og cashewnødder
1. juni 2018
af
Camilla Biesbjerg Markussen.
Foto: Betina Hastoft
Asiatisk wok med svinemørbrad er både mættende og super lækker.
Ingredienser
Sådan gør du
Afpuds kødet for hinder, og skær mørbraden i tynde skiver. Pil løgene, og skær dem i tynde både. Skyl sukkerærterne, og snit dem i strimler. Flæk chilien, fjern kernerne, og skær den i tynde skiver.
Opvarm en wok med olie, og steg kødet i 2-3 minutter, til det er brunt. Krydr med salt og friskkværnet peber.
Tilsæt rødløg, sukkerærter og chili, og steg videre i 2 minutter.
Hæld østerssaucen over kød og grøntsager, og steg i 2-3 minutter. Tilsæt til sidst de ristede cashewnødder.
Kog nudlerne efter anvisningen på pakken, afdryp, og servér dem som tilbehør til wokretten.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk
Se også: Opskrift på wok med nudler