Svinemørbrad i østerssauce med sprøde grøntsager

24. februar 2022 af .

Foto: Stine Christiansen

Retten er nem og lynhurtig at lave, og grøntsagerne kan varieres efter sæson.

Ingredienser

Sådan gør du

Afpuds svinemørbraden for fedt og sener, og skær den herefter i tynde skiver. Pil rødløget, og skær det i tynde både. Skyl peberfrugten, og skær den i strimler.
Skyl aspargesene, bræk den nederste træede ende af, og skær resten i mindre stykker. Skyl sukkerærterne, og halvér dem evt. på langs.
Opvarm en wok med olie, og steg mørbraden ved høj varme i 4-5 minutter, til den er næsten gennemstegt. Tilsæt rødløg, asparges og sukkerærter, og lad grøntsagerne stege med i et par minutter.
Tilsæt østerssauce, bouillon og sukker, og steg videre, til saucen koger op og tykner let. Smag til med limesaft, salt og peber.
Kog risene i en gryde efter anvisningen på pakken. Rist cashewnødderne let gyldne på en varm og tør pande. Vend cashewnødderne i retten, drys lidt på toppen, og servér med kogte jasminris.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar