Svinemørbrad i fad med tomat, mozzarella og oliven
1. juli 2021
af
Camilla Biesbjerg Markussen.
Foto: Columbus Leth
Skær mørbraden i skiver, og bag dem i ovnen sammen med tomat, ost og krydderier. Så venter der en hurtig middag med masser af saft og kraft.
Ingredienser
Sådan gør du
Afpuds svinemørbrad, og skær den i 2 cm tykke skiver. Brun kødet på en pande med olie i ca. 2 minutter på hver side. Krydr med oregano, salt og peber.
Tænd ovnen på 220°. Fordel kødet i bunden af et ovnfad. Skyl tomaterne, og skær dem i halve, afdryp mozzarellaosten, og pluk den i mindre stykker. Hak olivenerne groft.
Fordel tomater, mozzarella og oliven oven på kødet, og hæld bouillon i bunden af fadet. Krydr med salt og peber.
Sæt fadet i ovnen i 15 minutter, til kødet er gennemstegt, og osten er smeltet.
Kog pastaen efter anvisningen på emballagen. Afdryp.
Dryp pesto over ovnretten, og top med friske basilikumblade. Servér med frisk pasta.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk