Svinemørbrad i fad med tomat, mozzarella og oliven

1. juli 2021 af .

Foto: Columbus Leth

Skær mørbraden i skiver, og bag dem i ovnen sammen med tomat, ost og krydderier. Så venter der en hurtig middag med masser af saft og kraft.

Ingredienser

Sådan gør du

Afpuds svinemørbrad, og skær den i 2 cm tykke skiver. Brun kødet på en pande med olie i ca. 2 minutter på hver side. Krydr med oregano, salt og peber.
Tænd ovnen på 220°. Fordel kødet i bunden af et ovnfad. Skyl tomaterne, og skær dem i halve, afdryp mozzarellaosten, og pluk den i mindre stykker. Hak olivenerne groft.
Fordel tomater, mozzarella og oliven oven på kødet, og hæld bouillon i bunden af fadet. Krydr med salt og peber.
Sæt fadet i ovnen i 15 minutter, til kødet er gennemstegt, og osten er smeltet.
Kog pastaen efter anvisningen på emballagen. Afdryp.
Dryp pesto over ovnretten, og top med friske basilikumblade. Servér med frisk pasta.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar