Svinemørbrad i fad med æbler, rosmarin og kartofler

1. juni 2018 af .

Foto: Betina Hastoft

Svinemørbrad tager sig flot ud på bordet, når den serveres i fad med æbler, rosmarin og kartofler. Hvis du bruger røde æbler bliver farvespillet endnu finere.

Bemærk
Stegetid: 40 minutter.

Ingredienser

Sådan gør du

Skær fedt og hvide hinder af mørbraden. Skyl appelsinerne, og skær skallen af med en lille kniv. Undgå så vidt muligt at få det hvide, bitre hinde med.
Snør rosmarin og appelsinskal rundt om mørbraderne med et stykke kødsnor, og læg dem i en smurt bradepande. Tænd ovnen på 200º.
Skær de hele, upillede hvidløg i halve, og læg dem i bradepanden. Skrub kartoflerne, og skær dem i både. Skyl æblerne, og skær dem i halve.
Læg kartofler og æbler i bradepanden, dryp med olie, og krydr med salt og peber.
Steg retten i ovnen i 35-40 minutter, til kødet er netop gennemstegt, men endelig ikke tørt. Server retten direkte fra fadet.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar