Svinemedaljoner og grillede gulerødder med ristet boghvede

1. juni 2018 af .

Foto: Line Falck

Medaljonerne af svinemørbrad bliver ekstra saftige af at blive vendt i timianolie.

Ingredienser

Sådan gør du

Skrub gulerødderne, og skær toppen af. Steg gulerødderne i olie på en (grill)pande i 3 minutter på hver side. Læg de grillede gulerødder på et fad.
Rist boghvedekernerne på en tør pande i 3-4 minutter, til de bliver gyldne.
Fordel hytteosten over gulerødderne, og drys med ristet boghvede. Hak mynten, og drys den over salaten. Krydr med salt og peber, og dryp med olivenolie.
Fjern sener fra mørbraden, og skær den i tykke skiver. Rør hakket timian sammen med olivenolie, salt og peber.
Vend medaljonerne i timianolien, og steg dem på en (grill-)pande i 5 minutter på hver side. Servér sammen med gulerodssalaten.

Tip!

Drys gulerødderne med ristede græskarkerner, hvis du ikke kan få hel boghvede.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar