Svinemedaljoner og grillede gulerødder med ristet boghvede
1. juni 2018
af
Marie Melchior.
Foto: Line Falck
Medaljonerne af svinemørbrad bliver ekstra saftige af at blive vendt i timianolie.
Ingredienser
Sådan gør du
Skrub gulerødderne, og skær toppen af. Steg gulerødderne i olie på en (grill)pande i 3 minutter på hver side. Læg de grillede gulerødder på et fad.
Rist boghvedekernerne på en tør pande i 3-4 minutter, til de bliver gyldne.
Fordel hytteosten over gulerødderne, og drys med ristet boghvede. Hak mynten, og drys den over salaten. Krydr med salt og peber, og dryp med olivenolie.
Fjern sener fra mørbraden, og skær den i tykke skiver. Rør hakket timian sammen med olivenolie, salt og peber.
Vend medaljonerne i timianolien, og steg dem på en (grill-)pande i 5 minutter på hver side. Servér sammen med gulerodssalaten.
Tip!
Drys gulerødderne med ristede græskarkerner, hvis du ikke kan få hel boghvede.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk