Svinekoteletter og kikærtesalat med grønt og feta

Servér et par lækre koteletter med en mættende mellemøstinspireret kikærtesalat fuld af sprødhed fra grøntsagerne og masser af smag fra chilien, persillen og fetaosten. Top med en nem cremefraiche-dressing med persille.

Ingredienser

Sådan gør du

Skyl de drænede kikærter med koldt vand i en si.
Kom kikærter, hakket løg, peberfrugttern, tomattern uden kerner, halvdelen af den finthakkede persille og finthakket chili i en skål.
Dryp citronsaft og olie over salaten, og smag den til med salt og peber. Top med smuldret fetaost eller fetatern, og vend alle ingredienser sammen.
Rør cremefraiche og den anden halvdel af den hakkede persille sammen. Smag til med salt og peber.
Dup koteletterne tørre, og brun dem i olien ved god varme. Krydr dem med salt og peber.
Dæmp varmen, og steg koteletterne i yderligere 4-5 minutter på hver side.
Servér koteletterne med kikærtesalaten og en klat cremefraiche-dressing.

Tip!

Kikærter er et virkelig godt alternativ, hvis du gerne vil skære ned på kødet eller er vegetar. Den mellemøstlige perle er nemlig fyldt med protein og har også et højt jern- og fiberindhold.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
22. september 2020 af .

Foto: Martin Tanggaard

Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar