Svinekoteletter med råkostsalat
10. november 2020
af
Line Holt Nielsen.
Foto: Betina Hastoft
Prøv en voksenudgave af råkostsalaten med karamelliserede valnødder og blå ost.
Ingredienser
Sådan gør du
Skær rødløg i tynde halvringe. Snit bladselleri og gulerødder fint, gerne på et mandolinjern.
Rist valnødder på en varm, tør pande i et par minutter, til de begynder at dufte. Tilsæt honning og salt, vend hurtigt rundt, og læg valnødderne til afkøling på et stykke bagepapir.
Pisk olie, honning og ca. 1 spsk. citronsaft til en dressing. Smag til med salt og peber. Vend dressingen med råkostsalaten.
Dup koteletterne tørre, og brun dem i olie ved god varme. Krydr med salt og peber.
Dæmp varmen, og steg koteletterne i yderligere 4-5 minutter på hver side.
Servér koteletterne med kogte kartofler, og drys valnødder, smuldret ost, revet citronskal og masser af grofthakket persille over råkostsalaten.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk