Svinekoteletter med quinoa og grøntsager i sursød sauce
1. juni 2018
af
Christine Bille Nielsen.
Foto: Henrik Freek
Den sursøde sauce tager dig med et smut til Kina. Køb gerne koteletter med skaft – de bliver dejligt saftige.
Ingredienser
Sådan gør du
Skær hvidkål i firkanter på ca. 2 x 2 cm. Skræl gulerødderne, og skær dem i skiver på skrå.
Varm honningen op på en stor pande, til den bruser. Steg hvidkål og gulerødder i den varme honning under omrøring i ca. 4 minutter. Tilsæt hønsebouillon.
Rør vandet sammen med sojasauce og majsstivelse i en skål, og hæld det på panden med grøntsagerne. Lad det hele koge op under konstant omrøring.
Skræl og riv ingefær. Pil hvidløget, og hak det fint. Rens chilien, og snit den fint. Skyl sukkerærterne, og skær dem i mindre stykker. Bland det hele med grøntsagerne på panden. Spæd evt. til med lidt vand, hvis saucen er for tyk. Smag til med æbleeddike og lidt salt.
Brun koteletterne på begge sider i olie på en pande. Skru ned for varmen, og steg koteletterne i 2 minutter på hver side. Krydr med salt og peber.
Kog quinoa efter pakkens anvisning. Servér grøntsagerne med et drys koriander, koteletter og quinoa.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk