Svinekoteletter med perlespelt og rygeostcreme
1. juni 2018
af
Marie Melchior.
Foto: Betina Hastoft
Lækre svinekoteletter, der er ekstra saftige, da benet i skaftkoteletter er med til at bevare saft og kraft.
Ingredienser
Sådan gør du
Skyl perlespelt i en sigte under rindende koldt vand. Kog derefter perlespelten efter anvisningen på pakken. Hæld vandet fra.
Steg koteletter i smør og olie på en pande 5-6 minutter på hver side.
Fjern spidskålens yderste blade, og skær den i kvarte.
Kog kålen i en stor gryde med spilkogende vand i 2-3 minutter. Læg kålen i et fad, så vandet kan løbe fra.
Rør rygeost sammen med mælk, olie, salt og peber.
Rens radiserne, og skær dem i mindre stykker på langs. Anret perlespelt med spidskål, radiser, friskbælgede ærter og en kotelet. Servér med rygeostcreme og finthakket purløg.
Tip!
Rygeost er en blød, hvid ost lavet af syrnet mælk. Osten afdryppes, saltes og ryges, så den får en karakteristisk røgsmag. Kan evt. erstattes med flødeost.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk