Svinekoteletter med jordskoksalat

De små knoldede jordskokker kan godt være lidt svære at rengøre, men de gemmer på en masse sunde sager og smager samtidig dejligt både kolde og varme. Prøv dem kolde i en simpel salat, hvor deres rå, nøddeagtige smag får lov til at skinne igennem.

Svinekoteletter med jordskoksalat
0-30 min.

(0)

14. december 2020 af Line Holt NielsenFoto: Betina Hastoft

Ingredienser

personer

Stegte svinekoteletter

svinekoteletter
2
olivenolie til stegning
salt og peber

Jordskoksalat

jordskokker
300 g
æbler
2
citroner
½
olivenolie
2 spsk.
salt og peber
hvidløg
1 fed
frisk koriander
1 håndfulde
mandler
25 g
groft brød

Sådan gør du

Stegte svinekoteletter

Dup koteletterne tørre, og brun dem i olie ved god varme. Krydr med salt og peber.
Dæmp varmen, og steg koteletterne i yderligere 4-5 minutter på hver side.

Jordskoksalat

Riv jordskokker og æbler, eller skær dem tyndt ud, gerne på et mandolinjern. Dryp citronsaft over løbende, så de ikke bliver brune.
Bland olie, salt og peber med presset hvidløg.
Hak mandler og koriander groft.
Vend alle ingredienserne til salaten sammen, og servér den til svinekoteletterne sammen med et stykke brød.

Bedøm denne opskrift

Vælg det ønskede antal stjernerDu gav 0 stjernerGiv 0 stjernerÆndre til 0 stjerner

Måske du også kan li'