Svinekoteletter med honningstegte grøntsager

1. juni 2018 af .

Foto: Columbus Leth

Et måltid mætter ekstra godt, når det rummer forskellige smage og konsistenser. Denne ret har det hele: Salt, sødt, sprødt og blødt!

Bemærk
Udblødning, cashewnødder: Mindst 2 timer. Du kan lægge cashewnødderne i blød, allerede aftenen før du vil lave ærtehummus. Nødderne skal udblødes i mindst 2 timer før brug, men gerne i helt op til et døgn.

Ingredienser

Sådan gør du

Læg cashewnødder i blød i en skål med koldt vand i mindst 2 timer.
Overhæld de frosne edamamebønner med kogende vand i en skål. Lad dem stå i 2 minutter, og si vandet fra.
Halvér avocadoen, fjern stenen, og skrab avocadokødet ud. Blend edamamebønner, afdryppede cashewnødder, avocado, basilikum og lidt friskpresset citronsaft i en blender eller foodprocessor til en tyk hummus. Smag den til med lidt mere citronsaft, salt og peber.
Skrub gulerødderne, og skær dem evt. igennem på langs. Skyl aspargesbroccoli, og skær enderne af.
Steg grøntsagerne i olie på en pande, til de er sprøde og møre, men stadig har lidt bid. Hæld honning over, og lad grøntsagerne karamellisere let på panden. Krydr dem med salt og peber, og tag dem af panden.
Krydr koteletterne med salt og peber. Steg dem i smør og olie på en pande i 5-7 minutter på hver side, til de er netop gennemstegte.
Hak pistacienødder groft. Anret en kotelet og en stor skefuld hummus på hver tallerken. Fordel grøntsagerne oven på hummussen. Drys med hakkede pistacienødder og plukket kørvel.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar