Svinekoteletter med fennikelfrø, pestokartofler og grøn salat
1. juni 2018
af
Camilla Zarah Lawes.
Foto: Line Falck
Lækre svinekoteletter med nem hjemmelavet pesto. Når du laver pestoen selv, ved du præcis, hvad der er i af gode, friske ingredienser.
Ingredienser
Sådan gør du
Steg koteletterne på en pande med fedtkanten nedad, til den er gylden. Læg koteletterne ned, og steg dem i ca. 5 minutter på hver side ved høj varme. Drys med fennikelfrø, salt og peber. Skru ned, og steg koteletterne færdige i ca. 10 minutter.
Skrub kartoflerne, og kog dem i letsaltet vand i 12-15 minutter.
Blend basilikum (gem lidt til pynt) med pinjekerner og friskrevet parmesan i en foodprocessor. Hæld olie på, blend igen, og justér konsistensen med vand. Smag til med salt og peber. Vend de lune kartofler i pestoen, og pynt med hele basilikumblade.
Pil løgene, og skær dem i kvarte. Pensl dem med olie, og steg dem på en (grill)pande i 2 minutter på hver side, til de bliver gyldne og møre.
Nip bønnerne, og kog dem i letsaltet vand i 2 minutter. Skær salaten i strimler, skyl den godt, og lad den dryppe af. Vend salaten med løg og bønner.
Rør olie og balsamicoeddike sammen. Krydr med salt og peber, og hæld dressingen over salaten.
Rist pinjekerner på en tør pande, og drys dem med lidt salt. Servér som drys til koteletter, kartofler og salat.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk