Svinekoteletter med estragonsmør, grillede grøntsager og ostebrød
1. juni 2018
af
Camilla Zarah Lawes.
Foto: Columbus Leth
Svinekoteletter smager ekstravagant med estragonsmør. Det minder lidt om bearnaisesauce, men er meget nemt lige at røre sammen.
Ingredienser
Sådan gør du
Rør smørret sammen med estragon, og rul det til en pølse i et stykke bagepapir. Læg det i fryseren i 30 minutter.
Skyl squash, og skær dem i aflange skiver. Pil løget, og skær det i kvarte. Pensl grøntsagerne med olie, og grill dem i 2 minutter på hver side. Krydr med salt og peber.
Pensl koteletterne med olie, og steg dem på grillen på begge sider, til de er netop gennemstegte. Krydr med salt og peber.
Skær brie i skiver, og grill dem i ca. 1 minut på hver side. Pensl brødet med olie, og grill det i 3 minutter på hver side, til det har flotte grillstriber.
Skyl tomaterne, skær dem i små stykker, og fordel dem på brødskiverne. Top med brieskiver og persille.
Tag estragonsmørret ud af fryseren, og skær det i 2 cm tykke skiver. Læg en skive på hver kotelet, og servér dem sammen med grillede grøntsager og ostebrød.
Tip!
Sørg for at opbevare brieosten i køleskabet lige indtil det øjeblik, den skal grilles. Så undgår du, at den smelter for meget og flyder ud.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk