Svinekoteletter med coleslaw
1. juni 2018
af
Camilla Zarah Lawes.
Foto: Jakob Helbig
Svinekoteletter kan sagtens grilles, og hvis du pensler koteletterne med barbecuesauce, får de den helt rigtige smag. Servér med en skøn coleslaw.
Ingredienser
Sådan gør du
Pres hvidløgsfeddene, og bland hvidløg, ketchup, balsamicoeddike, brun farin, cayennepeber og sukker i en lille gryde.
Kog det sammen til en tyk sauce. Tag halvdelen af saucen fra, og servér den til det færdige kød. Pensl koteletterne med resten af saucen.
Steg koteletterne på grillen i ca. 8 minutter på hver side. Pensl kødet med barbecuesauce under stegning.
Snit kålen meget fint. Skræl gulerødderne, og riv dem og blomkålen på den grove side af et rivejern. Skær de syltede agurker i små tern.
Hak purløg og persille fint. Bland purløg og persille sammen med yoghurt og sennep.
Vend sennepsdressingen med kål og gulerødder, og smag til med salt og peber.
Skær squashen i skiver, vend dem med olie, og steg skiverne på grillen i 2 minutter på hver side.
Servér koteletterne med barbecuesauce, coleslaw og grillet squash.
Tip!
Lav gerne en stor portion af BBQ-saucen, når du alligevel er i gang. Den kan bruges til al slags grillkød og er også perfekt til pulled pork. Skru op for sukkeret, hvis du ønsker, at saucen skal være mere sød, eller tilsæt finthakket chili, hvis den godt må kradse lidt. Har du sauce til overs, kan du gemme den i en tætlukket beholder i køleskabet i op til 2 uger – så er der også til næste gang, grillen er tændt!
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk