Svinekoteletter med coleslaw
Svinekoteletter kan sagtens grilles, og hvis du pensler koteletterne med barbecuesauce, får de den helt rigtige smag. Servér med en skøn coleslaw.

0-30 min.
(0)
31. maj 2018 af Camilla Zarah LawesFoto: Jakob Helbig
Ingredienser
personer
- svinekoteletter
- 4
Barbecuesauce
- hvidløg
- 3 fed
- tomatketchup
- 1½ dl
- balsamicoeddike
- 1 spsk.
- brun farin
- 3 spsk.
- cayennepeber
- 1 tsk.
- sukker
- 1 tsk.
Coleslaw
- spidskål
- ½
- gulerødder
- 2
- blomkål
- ¼
- syltede drueagurker
- 50 g
- purløg
- 1 bundter
- bredbladet persille
- 1 bundter
- græsk yoghurt 10 %
- 2 dl
- sød sennep
- 1 spsk.
- salt
- peber
Grillet squash
- squash
- 1
- olivenolie
- 2 spsk.
Sådan gør du
Barbecuesauce
Pres hvidløgsfeddene, og bland hvidløg, ketchup, balsamicoeddike, brun farin, cayennepeber og sukker i en lille gryde.
Kog det sammen til en tyk sauce. Tag halvdelen af saucen fra, og servér den til det færdige kød. Pensl koteletterne med resten af saucen.
Steg koteletterne på grillen i ca. 8 minutter på hver side. Pensl kødet med barbecuesauce under stegning.
Coleslaw
Snit kålen meget fint. Skræl gulerødderne, og riv dem og blomkålen på den grove side af et rivejern. Skær de syltede agurker i små tern.
Hak purløg og persille fint. Bland purløg og persille sammen med yoghurt og sennep.
Vend sennepsdressingen med kål og gulerødder, og smag til med salt og peber.
Grillet squash
Skær squashen i skiver, vend dem med olie, og steg skiverne på grillen i 2 minutter på hver side.
Servér koteletterne med barbecuesauce, coleslaw og grillet squash.
Tip!
Næringsindhold
Allergener
Kostretning
Bedøm denne opskrift
Vælg det ønskede antal stjerner