Svinekoteletter med coleslaw

Svinekoteletter kan sagtens grilles, og hvis du pensler koteletterne med barbecuesauce, får de den helt rigtige smag. Servér med en skøn coleslaw.

Svinekoteletter med coleslaw
0-30 min.

(0)

May 31, 2018 af Camilla Zarah LawesFoto: Jakob Helbig

Ingredienser

personer

Sådan gør du

Tip!

Lav gerne en stor portion af BBQ-saucen, når du alligevel er i gang. Den kan bruges til al slags grillkød og er også perfekt til pulled pork. Skru op for sukkeret, hvis du ønsker, at saucen skal være mere sød, eller tilsæt finthakket chili, hvis den godt må kradse lidt. Har du sauce til overs, kan du gemme den i en tætlukket beholder i køleskabet i op til 2 uger – så er der også til næste gang, grillen er tændt!

Bedøm denne opskrift

Vælg det ønskede antal stjernerDu gav 0 stjernerGiv 0 stjernerÆndre til 0 stjerner

Måske du også kan li'