Svinekoteletter med æble-rosmarinflæsk

30. november 2020 af .

Foto: Betina Hastoft

Æbler er formidable til at give sødme og syrlighed i det salte køkken. Prøv f.eks. at servere svinekoteletter med en skøn omgang æbler, der er stegt sammen med rosmarin og hvidløg.

Ingredienser

Sådan gør du

Dup koteletterne tørre med et stykke køkkenrulle. Krydr dem med salt og peber.
Brun koteletterne på begge sider i en blanding af smør og olie, og steg dem færdig i 3-5 minutter på hver side. Lad koteletterne hvile på en tallerken.
Skær æblerne i tynde både uden om kernehuset. Steg æblerne sammen med presset hvidløg og rosmarin i det fedt, der ligger tilbage på panden, i 5-10 minutter, til æblestykkerne er let møre.
Skær gulerødder i lange strimler, f.eks. med en kartoffelskræller. Dryp citronsaft over, og vend med tranebær.
Servér æbleflæsket som tilbehør til koteletterne, og spis gulerodssalaten til.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar