Svinekoteletter i fad med æbler og kartofler

17. juli 2018 af .

Foto: Line Falck

Normalt er koteletter i fad en kalorietung omgang, men her får du den klassiske ret i en sund og lækker version.

Ingredienser

Sådan gør du

Brun koteletterne på en varm, tør grillpande i 2 minutter på hver side.
Tænd ovnen på 200°. Skræl kartoflerne. Pil rødløget. Skyl æblerne.
Skær kartofler, løg og æbler i mindre stykker, og fordel dem i et smurt ovnfast fad eller i en lille bradepande.
Drys med timian, og dryp med friskpresset appelsinsaft og lidt olivenolie. Krydr med salt og peber.
Sæt fadet i den varme ovn i 25 minutter. Tag fadet ud af ovnen, og læg de brunede svinekoteletter oven på kartofler, løg og æbler.
Steg det hele i ovnen i yderligere 8-10 minutter – tjek, at kartoflerne er møre.

Tip!

En grillpande giver koteletterne flotte striber, men du kan selvfølgelig også brune dem på en almindelig pande i lidt olie.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar