Svinekoteletter a la saltimbocca med ærtepuré

1. juni 2018 af .

Foto: Betina Hastoft

Hvis man pakker koteletterne ind i mozzarella, salvie og parmaskinke, får man en dejlig ret, som smager af det italienske køkken.

Ingredienser

Sådan gør du

Skær mozzarellaen i skiver. Læg 1 skive oven på hver kotelet sammen med et par salvieblade. Vikl 1 skive parmaskinke omkring hver kotelet.
Opvarm en pande med olie, og steg svinekoteletterne ved middel varme i 5-6 minutter på hver side, til de er netop gennemstegte.
Rens porrerne, og hak dem groft. Opvarm en gryde med smør, og steg porrer og friskhakket timian i 3-4 minutter.
Tilsæt grøntsagsbouillon og ærter, og kog i 3-4 minutter.
Tag gryden af varmen, og blend massen direkte i gryden med en stavblender til en lidt grov puré. Smag til med salt og peber, og server straks som tilbehør til koteletterne.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar