Svinekød på spyd med salat

Skær svinemørbraden i skiver, og sæt den på spyd – det er både lækkert og nemt at spise. Servér spyddene med en god salat med bagte tomater og æg.

Ingredienser

Udstyr

træspyd eller grillspyd

Sådan gør du

Varm en (grill)pande godt op på komfuret.
Skær svinemørbraden i 1½ cm tykke skiver og peberfrugten i firkantede stykker. Sæt skiftevis peberfrugt og kød på spyd, og pensl de nu fyldte spyd med olie.
Steg spyddene på alle sider, så kødet er gennemstegt og har godt med farve. Krydr med salt og peber.
Forvarm ovnen til 110°. Halvér tomaterne, og læg dem på en bageplade beklædt med bagepapir. Dryp med olie, og krydr med timian, salt og peber. Bag tomaterne i ovnen i 1 time.
Kog æggene i 8 minutter. Skyl og tør salaten. Del æggene i både. Anret salat med æg, smuldret feta og bagte tomater.
Rør ingredienserne sammen, og hæld dressingen over salaten.
Rist pitabrødene sprøde i lidt olie på en pande, og drys dem med oregano. Servér spyddene med salat og ristede pitabrød til.

Tip!

Retten her er også oplagt at tilberede på havegrillen under åben himmel.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
1. juni 2018 af .

Foto: Columbus Leth

Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar