Svinekød på spyd med rødløgssalat og fladbrød
Saftigt, fedtmarmoreret svinekød er perfekt til grillspyd, fordi det ikke når at blive tørt på grillen. Her i en mellemøstlig version med en god krydret marinade.
![Svinekød på spyd med rødløgssalat og fladbrød](https://spisbedre-production-app.imgix.net/images/recipes/svinekod-pa-spyd-med-rodlogssalat-og-fladbrod_716.jpg?auto=format&ar=655%3A500&fit=crop&crop=focalpoint&fp-x=0.5&fp-y=0.4732666015625&fp-z=1)
31-60 min.
(0)
May 31, 2018 af Camilla Biesbjerg MarkussenFoto: Betina Hastoft
Bemærk:Marinering, kød: Mindst 1 time.
Ingredienser
personer
Udstyr
- 8-12 grillspyd
Sådan gør du
Næringsindhold
Allergener
Kostretning
Bedøm denne opskrift
Vælg det ønskede antal stjerner