Svinekød i gryde med linser og rodfrugter
1. juni 2018
af
Marie Melchior.
Foto: Betina Hastoft
Denne gryderet med svinekød og rodfrugter er kort tid undervejs og kan derfor sagtens laves på en hverdag.
Ingredienser
Sådan gør du
Skær kødet i store tern, og fjern evt. sener. Skyl linserne i koldt vand, og læg dem over i en stor gryde sammen med kødet.
Hæld kogende grøntsagsbouillon over ingredienserne i gryden, og tilsæt laurbærblad, peberkorn og et par persillestilke fra persillebundtet.
Skræl selleri og gulerødder, og skær dem i grove tern. Læg dem i gryden, og læg låg på. Kog det hele i 20 minutter, og fjern herefter persillestilkene fra gryden.
Skær blomkål i små buketter, skyl dem, og lad dem koge med i gryden i yderligere 10 minutter.
Skyl og tør persillen, og hak den groft. Drys persille over retten, og servér straks.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk