Svinekød i gryde med linser og rodfrugter

Denne gryderet med svinekød og rodfrugter er kort tid undervejs og kan derfor sagtens laves på en hverdag.

Ingredienser

Sådan gør du

Skær kødet i store tern, og fjern evt. sener. Skyl linserne i koldt vand, og læg dem over i en stor gryde sammen med kødet.
Hæld kogende grøntsagsbouillon over ingredienserne i gryden, og tilsæt laurbærblad, peberkorn og et par persillestilke fra persillebundtet.
Skræl selleri og gulerødder, og skær dem i grove tern. Læg dem i gryden, og læg låg på. Kog det hele i 20 minutter, og fjern herefter persillestilkene fra gryden.
Skær blomkål i små buketter, skyl dem, og lad dem koge med i gryden i yderligere 10 minutter.
Skyl og tør persillen, og hak den groft. Drys persille over retten, og servér straks.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
1. juni 2018 af .

Foto: Betina Hastoft

Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar