Svinebryst med julesmag

29. november 2022 af .

Foto: Columbus Leth

Kanel, nelliker og allehånde får stegen her (og dig) i julehumør.

Ingredienser

Sådan gør du

Tænd ovnen på 200°. Rids fedtet på kryds og tværs, og drys kødet med krydderier og godt med salt og peber.
Skær appelsinen i både. Læg stegen i et ovnfad med ½-1 cm vand i bunden. Læg appelsinbåde, laurbærblade og timian ved.
Steg stegen i ovnen i 1 time og 15 minutter. Tag stegen ud, og lad den hvile i 20 minutter.
Skær kødet skiver, og servér dem med en blandet salat med dadler og evt. kartofler.

Tip!

Savner du tilbehør, kan du lægge rodfrugter, rødløgsbåde og hvidløg i bunden af fadet sammen med stegen, og lade dem stege med.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar