Svenske sigtemelsbrød

De store runde brød med hul i midten stammer fra Sverige og er saftige madbrød, du kan servere året rundt. Kan du ikke få fat på sigtemel, kan du i stedet bruge finsigtet speltmel.

Svenske sigtemelsbrød
0-30 min.

(0)

May 13, 2025 af Camilla Biesbjerg MarkussenFoto: Stine Christiansen
Bemærk:Hævetid: 1½ time

Ingredienser

stk.

Udstyr

  • 1 lille rund udstikker, 6 cm i diameter

Sådan gør du

Tip!

Skær de store, runde brød ud i lagkagestykker, og servér dem som kuvertbrød til f.eks. supper, salater og gryderetter. Du kan også flække dem og fylde dem med ost og pålæg. Bag de 2 udstukne dejcirkler som ekstra boller.

Bedøm denne opskrift

Vælg det ønskede antal stjernerDu gav 0 stjernerGiv 0 stjernerÆndre til 0 stjerner

Måske du også kan li'