Svenske luciaboller med marcipan
De her svenske ”lussekatter” er noget af julens vigtigste bagværk i Sverige. I den her opskrift gemmer sig små stykker marcipan i luciabrødene, som gør dem ekstra lækre.
![Svenske luciaboller med marcipan](https://spisbedre-production-app.imgix.net/images/recipes/svenske-luciaboller-med-marcipan_7172.jpg?auto=format&ar=655%3A500&fit=crop&crop=focalpoint&fp-x=0.5&fp-y=0.5072893175472508&fp-z=1)
31-60 min.
(1)
January 30, 2020 af Linn GrubbströmFoto: Betina Hastoft
Bemærk:Hævetid: I alt 1 time.
Ingredienser
stk.
Sådan gør du
Næringsindhold
Allergener
Kostretning
Bedøm denne opskrift
Vælg det ønskede antal stjerner
Se også: Klassisk opskrift på luciabrød
Powered by Froala Editor