Svenske kanelsnurrer med kardemomme og marcipan

Svenske kanelsnurrer minder en del om de danske kanelsnegle, men er lidt mere brødagtige og indeholder mindre remonce. Her er der tilføjet lidt marcipan i fyldet for at gøre dem ekstra luksusagtige.

Svenske kanelsnurrer med kardemomme og marcipan
31-60 min.

(4)

October 11, 2019 af Camilla Biesbjerg MarkussenFoto: Betina Hastoft
Bemærk:Hævetid: I alt 10 timer.

Ingredienser

stk.

Sådan gør du

Tip!

Det bedste resultat opnås ved at bruge en røremaskine, så dejen bliver æltet grundigt og længe, samt at lade dejen hæve på køl natten over. Hævetiden kan dog evt. kortes ned til 2 timer ved stuetemperatur.

Bedøm denne opskrift

Vælg det ønskede antal stjernerDu gav 0 stjernerGiv 0 stjernerÆndre til 0 stjerner

Måske du også kan li'