Svenske chokoladebrød

De skråt skårne chokoladebrød er sprøde udenpå og lidt bløde indeni. Servér dem til en kop kakao eller et glas iskold mælk.

Svenske chokoladebrød
0-30 min.

(7)

September 21, 2021 af Sanna KekäläinenFoto: Sanna Peurakoski og Arto Vuohelainen

Ingredienser

stk.

Sådan gør du

Bedøm denne opskrift

Vælg det ønskede antal stjernerDu gav 0 stjernerGiv 0 stjernerÆndre til 0 stjerner

Tips til svenske chokoladebrød

Frys dejen: Du kan sagtens fryse en ubagt omgang småkagedej ned. Lav småkagedejen færdig, og rul den stramt sammen i husholdningsfilm. Frys den ned, og tag den op igen, når de skal bruges.

Bag ved almindelig ovnvarme: Det er en god idé at bruge almindelig ovnvarme, når du bager småkager. Med varmluft risikerer du, at sukkeret i småkagerne ikke karamelliserer på samme måde, og det er karamelliseringen, der sikrer sprødhed.

Bevar sprødheden: Tag de bagte småkager af bagepladen, lige når de kommer ud af ovnen, og lad dem køle helt af på en rist. Opbevar chokoladebrødene i en lufttæt kagedåse.

Se også: Amerikanske chocolate chip cookies

Powered by Froala Editor

Måske du også kan li'