Svenske chokoladebrød
De skråt skårne chokoladebrød er sprøde udenpå og lidt bløde indeni. Servér dem til en kop kakao eller et glas iskold mælk.
![Svenske chokoladebrød](https://spisbedre-production-app.imgix.net/images/recipes/svenske-chokoladebrod_12147.jpg?auto=format&ar=655%3A500&fit=crop&crop=focalpoint&fp-x=0.5&fp-y=0.5&fp-z=1)
(7)
Ingredienser
Sådan gør du
Næringsindhold
Allergener
Kostretning
Bedøm denne opskrift
Tips til svenske chokoladebrød
Frys dejen: Du kan sagtens fryse en ubagt omgang småkagedej ned. Lav småkagedejen færdig, og rul den stramt sammen i husholdningsfilm. Frys den ned, og tag den op igen, når de skal bruges.
Bag ved almindelig ovnvarme: Det er en god idé at bruge almindelig ovnvarme, når du bager småkager. Med varmluft risikerer du, at sukkeret i småkagerne ikke karamelliserer på samme måde, og det er karamelliseringen, der sikrer sprødhed.
Bevar sprødheden: Tag de bagte småkager af bagepladen, lige når de kommer ud af ovnen, og lad dem køle helt af på en rist. Opbevar chokoladebrødene i en lufttæt kagedåse.
Se også: Amerikanske chocolate chip cookies
Powered by Froala Editor