Svenske chokoladebrød
De skråt skårne chokoladebrød er sprøde udenpå og lidt bløde indeni. Servér dem til en kop kakao eller et glas iskold mælk.
(7)
Ingredienser
Sådan gør du
Næringsindhold
Allergener
Kostretning
Bedøm denne opskrift
Tips til svenske chokoladebrød
Frys dejen: Du kan sagtens fryse en ubagt omgang småkagedej ned. Lav småkagedejen færdig, og rul den stramt sammen i husholdningsfilm. Frys den ned, og tag den op igen, når de skal bruges.
Bag ved almindelig ovnvarme: Det er en god idé at bruge almindelig ovnvarme, når du bager småkager. Med varmluft risikerer du, at sukkeret i småkagerne ikke karamelliserer på samme måde, og det er karamelliseringen, der sikrer sprødhed.
Bevar sprødheden: Tag de bagte småkager af bagepladen, lige når de kommer ud af ovnen, og lad dem køle helt af på en rist. Opbevar chokoladebrødene i en lufttæt kagedåse.
Se også: Amerikanske chocolate chip cookies
Powered by Froala Editor