Svampetoast med parmesan og persille
27. december 2018
af
Camilla Biesbjerg Markussen.
Foto: Betina Hastoft
Prøv en lækker cremet svampetoast med parmesan og persille. Det tager lidt tid at rense alle svampene, men det er absolut hele besværet værd.
Ingredienser
Sådan gør du
Rens eller børst alle svampene rene med en stiv børste. Skær evt. store svampe i mindre stykker. Pil skalotteløget, og hak det fint.
Opvarm en pande med smør, og steg svampene ved høj varme, til de får lidt farve.
Tilsæt skalotteløg, og steg dem med i ca. 1 minut. Tilsæt fløden, og lad den koge ind i et par minutter, til svampene bliver lækre og cremede. Krydr med salt og peber.
Steg brødskiver i smør på en middelvarm pande, til de er gyldne på begge sider. Skyl og hak persille.
Fordel svampestuvningen på brødskiverne, og drys med friskrevet parmesan og persille. Servér toastene straks, mens de er frisklavede.
Tip!
Brug tørrede svampe, og udblød dem først i vand som angivet på emballagen. Smagen er god og koncentreret, og tørrede svampe fås ofte billigere end de friske.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk
Prøv også vores opskrift på cowboytoast